ANNONS

Bulle med bulle & vårkänslor

/

Tack för fin pepp på föregående inlägg mina kära läsare, ni värmer mitt hjärta. 

Är så glad i själen att äntligen få hänga med mina småttingar. Det har gått bra men emellanåt var det extra tufft att vara 792 mil iväg från dom. Att inte kunna kramas, skratta, pussas, prata med varandra in real life. Frysa om fingrarna på hockeyn eller höra på Ines alla idéer och utlåtanden. 

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men nu är jag hemma med dom igen. En vecka tillsammans har snart passerat (snabbare än blixten). MEN, vi har en vecka kvar tillsammans och det känns så najs! 

Igår kom Sofia över och vi firade fint väder, semla och bulle med bulle. Ni vet – en fralla fylld med chokladbollar?!

2
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00