ANNONS

Sri Lanka // Ett vykort från värmen

/

Då var man på Sri Lanka vänner! ☀️

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag mår fint, har fått mitt första myggbett för resan (fler lär det nog bli), har både fått landa och se Maldiverna en snabbvisit.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har fått äta en jädrans massa god mat nu i helgen samt äntligen fått dricka två supersmarriga Piña Colada’s, vilket är min favvedrink! ‍♀️

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har verkligen överskattat mina thaigener då jag bränt mig (vad tusan… jag som är suuuperduktig på att smörja in mig), har skrattat så mycket (mer av det, typ hela tiden) och gjort trehundra squats (300!!!)

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och idag lämnade vi Colombo för Alawwa där vårt skrädderi ligger och här ska vi stanna till och med fredag morgon. Här blir det en hel del jobb mixat med en hel del nöje med, SOM imorgon då vi ska få besöka ett elefant rescue – mer om det men först nattinatt!

0
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00