ANNONS

Resfeber, stressfest & två veckor utan kids

/

Mama-week och helg är nu över och jag har överlämnat kidsen till deras pappa som nu ska vara borta från mig i två veckor, en vecka extra än vad dom brukar.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag åker nämligen till Sri Lanka på torsdag med jobbet och kommer vara borta i tio dagar. Ska självklart bli härligt, lärorikt och skoj att få denna chans igen men om jag ska vara ärlig så har resan inte varit något som jag hunnit fundera över alls eller faktiskt längtat till.

Tror det kan ha med och göra allt strul som varit nu på senare tid. Som sagt 2019 började inte så bra… det har varit både en rollercoaster och heartbreaks på listan.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och att jag kommer vara ifrån kidsen så länge gör ont i mitt mammahjärta. Önskade så att jag kunde packa ner dom i varsin resväska men tacka gudarna för tekniken nowadays!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sen är det ju lite av en stressfest innan torsdag – ikväll ska jag fixa nya naglar samt hinna tvätta, imorgon ska jag klippa mig och ovanpå det storstäda lägenheten… P A C K A och bestämma outfits för resan (i-landsproblem my gosh).

Försöka få in min veckoträning (känner mig mycket bättre nu – woop!), skapa content till er och få en massa gjort på jobb…. som sagt, lite av en stressfest nu 😛

Så nu tutar jag och bara kööör – ha en underbar start på veckan godingar!

2
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00