ANNONS

Renovering // mitt sovrum – efter

/

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Äntligen ska ni få se mitt uppiffade sovrum – yaaay! Jag är ju bara så himlans kär i det. Blev så nöjd med resultatet. Sovrummet blev exakt så som jag föreställt mig – ombonat och myspys.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så grym jag känner mig dessutom, som kirrade allt själv utan någons hjälp. High five på den alltså – yeah!

Jag tycker grönt är skönt och valde därför det för mitt sovrum. Färgen jag valt har verkligen gett mig ett lugn varje gång jag hänger i mitt sovrum. Knappt så att jag vill lämna om dagarna.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Färgen heter Salvia och kommer från Beckers. En spann med färg från Beckers är verkligen något jag kan rekommendera till er. Det är enkelt att måla med samt blir väldigt bra resultat i jämförelse med billigare målarfärg (tips från coachen – välj inte det).

Färgen hittar ni här

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Inredning i mitt sovrum går verkligen hand i hand med väggfärgen nu också. Min sänggavel från MeliMelihome (som jag vann på instagram – woho) passar ju SÅ fint in nu, inte sant? Och min byrå från ett instagram-fynd i Göteborg, hur fin till väggfärgen? Och min klädställning i krom från Rusta? Ja alltså min glädje kan gå långt nu vänner.

Jag är nöjd, helnöjd och det är självklart att jag vill dela det med er… sååå, vad tycker ni? <3

7
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00