Florence // Du fångade mig

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag gillade verkligen Florens och det var liksom inget jag tvivlade på när jag fick chansen att åka. Jag rodda om och for iväg! ✈️

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det jag gillade bäst under min fina men korta vistelse var att det fanns så mycket att se. Så många sevärdheter och museum. Så mycket kultur att man kunde gå bananas. Och att jag kunde ta mig från en plats till en annan med bara mina fossingar. Älskar när man upptäcker en stad antingen till fots eller med en fräsig cykel. 

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Maten är ju helt klart värd att nämna. Vem diggar liksom inte italiensk mat?!

Jag har ätit gott under resans gång men gosh vad jag har mycket att upptäcka när det kommer till restauranger i Florens. 

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det har varit spännande att resa helt alene, helt klart. Bland annat väldigt stärkande för mig. Men jag måste då säga att vid vissa tillfälle kändes det lite ensamt. Kanske annorlunda om jag stannat en månad ‍♀️ jag diggar verkligen att lära känna nya människor men nu var tiden knaper för någon meet-up. 

Men några kontakter haffade jag längs vägen vilket känns grymt att ha i bagaget! 

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Summa kardemumma; Florens fångade mig och jag kommer med stor sannolikhet att åka dit igen! ✈️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..