ANNONS

Hylla dig själv kvinna!

/

Att ta hand om mig själv och lära känna mig själv är något jag jobbar på varje dag. Det är ups and downs såklart. Jag går inte riktigt runt och tänker att jag är flawless varje dag.

Men jag jobbar på det och det borde vi alla försöka göra, även om det är svårt ibland. Men till exempel när jag går förbi min spegel här hemma så säger jag något fint till mig själv, istället för att tänka något negativt om mig själv. Eller börjar dra i mina kärlekshandtag, tycka illa om min mage, mina bröst, armar eller vad det nu kan vara.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

– Ljuva underkläder från Understatement Underwear – 

Nej istället hyllar jag mig själv… hyllar mig själv för den jag är och hur jag ser ut. Varje dag accepterar jag mig lite åt gången. Jag är unik – där finns ingen som mig, både på och under ytan.

Det är en cool känsla. Jag är unik, ni är unika – det finns ingen annan som ni. Det är en sån där härlig tanke att tänka.

Känslan av att känna sig fin för sig själv är selflove det vänner. Jag blir stolt över mig själv att jag vågar lägga ut bilden ovan. Jag känner mig vacker, fin och grym. Inte för någon annan, utan för mig själv!

Heja mig och heja er!

Och när ni nästa gång tittar er i spegeln, istället för att tänka något negativt SÄG något positivt till er själva. Jag lovar, det funkar – gör det lite åt gången, sätt ingen press men testa i alla fall, det gör skillnad.

Massa kram vänner!

2
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00