ANNONS

Ni är fina, så fina!

/

Ni är så fina, jag gillar er så så mycket. Tack för att ni läser, ni ska veta att det betyder så mycket för mig när ni pushar hjärtat och skriver små söta fina värmande kommentarer till mig – massa massa KRAM!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Den här veckan har känts och varit mycket bättre, high five på den alltså! Men fort har den gått och jag har faktiskt längtat så in i norden till idag och till att det ska bli helg. Jag behöver det känner jag. Att bara få vara samt att ha egentid med kidsen.

Idag fredag är det jobb sedan hockeyträning för Viggo och efteråt har jag bjussat in på middag hos mamma och pappa.

Imorgon lördag har vi i n g e n t i n g planerat. HUR skönt?! Så det kommet definitivt bli pannkakor till frulle (barnens favoritfrulle) och sen tänkte jag skapa lite, ni vet ta fram kameran. Vara kreativ igen, något som jag saknat. ✨

Söndag är det upp och hoppa tidigt för Viggos hockeymatcher och sedan blir det kalas vid lunch för lilla Lily som fyllt fem!

En helg att bara få vara samt lite GO i – det gillar jag!

Hoppas ni får en underbar helg ni med!

0
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00