Hej 2019, du började inte så bra…

Godmorgon lördag och mina kära läsare. Hur har er första vecka på det nya året artat sig? Jag hoppas att ni fått en bra start!

Min har varit upp och ner. Som en berg och dalbana rent ut sagt. Under hela veckan har jag varit arg, besviken men även väldigt lättad över saker och ting. Inga tårar ner för min kind… tills igår kväll. Då brast det bara, jag kunde inte hålla tillbaka det.

En vän skickade en väldigt fin text till mig som verkligen passade så himla bra in på hur jag känner mig just nu och allt jag går/gått igenom. När jag läste texten var det så många tankar som snurrade, så mycket minnen som florerade upp igen och det brast.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men jag behövde det. Att få släppa ut alla känslorna. Det var faktiskt som en befrielse på något vänster. Jag vet inte om det var ett closure men på god väg.

Återigen så väldigt glad för mina fina vänner som hjälper mig i ur och skur. Det är helt otroligt vad jag växt med dom. Tacksam är bara förnamnet hur jag känner för mina vänner. Som jag sagt innan… utan dom då vet jag inte <3

Första veckan på året har kanske inte börjat så som jag tänkt mig men jag tänker bannemej avsluta den bättre.

Idag ska jag för första gången måla om ett helt rum, alldeles själv. Det ni, det är en milstolpe för mig och ännu en grej som får mig att växa som person. Det här med självständighet – det är bra grejer alltså!

Massa kram till er! <3

 1. Face skriver:

  Saknar dina inlägg Hoppas 2019 fortsatte bättre!

  1. Så fint att höra, tack! inspirationen har tryt en del, men jag är på det nu minsann! ✌

 2. Emma skriver:

  Kämpa på! Det blir bättre. Lite i taget. Steg för steg. Du är bäst!
  Kram Emma i Sthlm

  1. Tack Emma! Så härlig pepp, uppskattas! ❤️ Massa kramar till dig!

 3. Linda skriver:

  Det finns många chanser till att året kommer bli bra Min livssituation är lik din.. kram!

  1. Det har du alldeles rätt i! ❤️ Massa kram till sig o heja oss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..