En första julafton utan två små

Julaftonsmorgon och jag har nyss vaknat upp. Det är tyst och stilla. Det är tomt. Ingen som har tassat in i min stora säng. Småttingarna firar jul på annat håll. Jag har känt mig ganska så disträ här på bloggen, jag vet det. Känslor som svajar upp och ner. Det är kaos men jag biter ihop för jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Önskar att saker och ting kunde förändras.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Men hörrni, det känns faktiskt helt ok att inte få fira självaste julafton tillsammans med Viggo och Ines. Det är bara en vanlig dag. Imorgon kommer dom ju och det längtar jag efter. Sen kommer mamma och pappa över så det blir en mysig dag och kväll tillsammans, vilket känns ljuvligt för själen.

Så idag blir det att slå in julklappar, städa, göra egna kolor med smak av havssalt, givetvis Kalle Anka klockan tre och julmat med mamma och pappa hemma hos dom <3

Ha en fin underbar julafton vänner – stor varm julkram!

LOADING..