Vill jag har fler barn?

Jag har alltid drömt om en stor familj.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Idag har jag mina två småttingar och dom två ger mig så mycket kärlek så att jag nästan spricker ibland. Det är en otrolig känsla, bästa känslan. Dom betyder allt för mig och jag gör allt för dom – no matter what!

Idag finner jag mig på en bra spot i livet. Det är jag, det är Viggo och så har vi Röjar-Ines. Det är vi tre tillsammans och ingen annan. Och jag är väldigt (väldigt) nöjd i den situationen nu.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Men hur ser jag på framtiden? Vill jag hitta kärleken? Vill jag ha fler barn?

Jag tar fortfarande dag för dag, steg för steg. Stärker mig själv och jag finner mer och mer vilken mamma och förebild jag vill vara för mina barn. Samtidigt som jag fokuserar på mitt egna. Jag vill självklart hitta kärleken en dag men jag känner verkligen ingen stress. Ingen alls och det är ett stort steg för mig då jag oftast tyckt om att leva med en partner vid min sida.

Jag har det väldigt bra idag, så bra som jag kan ha det så kravet på min nya partner: han ska fylla mitt liv med det där lilla extra, känslan ska vara något utöver det vanliga. Utöver den platsen jag är på idag – annars kan det va!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

En annan sak jag har som krav, är att min nya partner ska helst inte ha några barn sedan tidigare men gärna vilja skaffa barn med mig. Ett, kanske två. För fler barn vill jag gärna ha! En stor familj som sagt, något jag alltid drömt om.

Men no stress med det där, nu njuter jag för fulla muggar med allt vad det innebär av att hänga med mina kiddos, min familj, alla goa underbara vänner och det väldigt roliga dejtande!

  1. Håller verkligen med dig i detta inlägg, förutom fler barn… 😉

    Tack för en härlig blogg!

    Kram MammaMia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..