ANNONS

Äntligen liv i huset igen!

/

Hur har helgen varit godingar?

Min har varit fab-tastic. Har hängt ett dygn i Båstad med bestie och kidsen, det ska ni givetvis få se mer av i ett senare inlägg 

Så jepp, nu kickar min mama-week igång och jag är superpepp för den. Efter dygnet med småttingarna i lördags så växte längtan ännu mer såklart. Äntligen blir det liv i huset igen. Det blir kramar, pussar, fina ord och meningar rakt ut i det blå (och en dos tjafs såklart).

Gullungen Ines nämner ofta till mig hur mycket hon älskar mig, utan att jag säger något. Hon hoppar upp på mig, vill kramas hårt och pussas. Hon stryker sina små händer i ansiktet och säger att jag är fin. Jag smälter då vänner.

Min älskade son – ja, han är så brydd om mig. Så klok och förstående. Älskar det med honom. Vi har ofta små stunder tillsammans, bara han och jag där vi diskuterar allt från himmel och jord. Små till stora saker. Viktiga och mindre viktiga ting. Dessa stunder gör mig rik.

Tack för att jag får uppleva allt det här och att jag får vara mamma till just dessa två småttingar!

3
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00