Äntligen liv i huset igen!

Hur har helgen varit godingar?

Min har varit fab-tastic. Har hängt ett dygn i Båstad med bestie och kidsen, det ska ni givetvis få se mer av i ett senare inlägg 

Så jepp, nu kickar min mama-week igång och jag är superpepp för den. Efter dygnet med småttingarna i lördags så växte längtan ännu mer såklart. Äntligen blir det liv i huset igen. Det blir kramar, pussar, fina ord och meningar rakt ut i det blå (och en dos tjafs såklart).

Gullungen Ines nämner ofta till mig hur mycket hon älskar mig, utan att jag säger något. Hon hoppar upp på mig, vill kramas hårt och pussas. Hon stryker sina små händer i ansiktet och säger att jag är fin. Jag smälter då vänner.

Min älskade son – ja, han är så brydd om mig. Så klok och förstående. Älskar det med honom. Vi har ofta små stunder tillsammans, bara han och jag där vi diskuterar allt från himmel och jord. Små till stora saker. Viktiga och mindre viktiga ting. Dessa stunder gör mig rik.

Tack för att jag får uppleva allt det här och att jag får vara mamma till just dessa två småttingar!

 1. Anna skriver:

  När du skriver att han är brydd om dig, menar du att han bryr sig om dig då? Jag bor i Jämtland och här använder vi ordet brydd när man blir förvånad, typ: ”Jag blev så brydd när han gjorde så”. Tycker detta med språket och hur olika det används i landet är lite roligt!

  1. Hej Anna!

   Oj jaha, nej brydd menar jag med att Viggo bryr sig om mig. Omtänksam liksom 🙂

   Håller med dig, det är så kul med olika betydelser i vårt avlånga land. Kul med en Jämtlandstjej i bloggis! Välkommen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..