Stressfest och inställt tåg!

Stressfest på denna måndagen alltså 😛 men det är ju mitt liv i ett nötskal många gånger, sätter fart på livet liksom haha.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Packade sista sakerna i travelbagen för att traska ner till centralen och där möts jag utav ett hav av människor. Inget konstigt tänker jag först, måndag morgon och folk ska till jobbet såklart.

Slår ett getöga på monitorn och till min förvåning (naaat) så ser jag att tåget är försenat med tjugo minuter. Fine, tänker jag – det hinner jag. Men ja, ni kan ju tänka er vad damen i högtalaren strax efter berättar ”Inställa tåg, inga tåg stannar i Helsingborg”. Alltså paniken i mig!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Ett snabbt samtal till pappa och han plockar mig för att köra mig ner till Lund. Jag hinner dock inte med mitt bokade tåg och får ringa SJ för att boka om. Gick hur smidigt som helst, den snälla duden berättar att han ska skicka över biljetten per sms. Det kommer inget. Jag väntar… kommer inget.

Istället kommer det ett mejl från en annan person som fått min biljett. Här får jag ju rodda om snabbt för att hinna med tåget 10.22 och ja, det gör jag givetvis 😉

Så nu sitter jag äntligen på tåget upp till Stockholm och är så redo för Årets mama! Som jag längtat till den här dagen – It’s a dream come true vänner <3

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det jag plockar på mig ikväll ser ni ovan, hur fin alltså? Blir liksom lite rockig och edgy ikväll.

Så, cheers för måndag godingar! Jag hoppas er start på veckan inte varit lika stressfestlig som min varit 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..