ANNONS

Ljusstämning på Sofiero

/

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Första november har bjussat på en väldigt vacker och magisk stämning på Sofiero Slott. Med mig hade jag kidsen, Katja och Sigge.

Vi strosade runt mellan alla upptända marschaller, färgglada träd, lukten av brända mandlar, marshmallows, varm glögg och vackert upptänt slott.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Det var kyligt men supermysigt att strosa omkring fast att man hade en gnällig Ines som ville bli buren hela tiden (jag gav mig icke). Och en Sigge som var sjukt nyfiken på alla marschaller att han brände nosen ibland. Sigge och Ines var i samma klass av nyfikenhet och jobbighet 😛 men det gick bra – t å l a m o d kallas det.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Har saknat Katja, hon är bäst den där tjejen. Och nu i november åker jag upp till henne för att hänga en massa, uppemot fyra hela dagar – tjoho!

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

Men hörrni ljusstämningen på Sofiero (läs mer här) gott folk, ni som bor i byn eller har vägarna förbi – köp ett besök 🙂 det är något mysigt att få uppleva och schemat är fullspäckat med en massa roliga aktiviteter i parken – missa icke!

Imorgon har jag s e m m e och då ska jag och Viggo hitta på mor & son stuff – woop på den! <3

0
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00