Drömresmål // Lissabon

Ok, nytt drömresmål – och det är fantastiskt vackra Lissabon. Jag har typ dött och kommit till arkitekturhimlen. Oh yes, jag är ju en sucker för byggnader och hus. Älskar att fota sådant.

Jag blev totalt såld efter att ha sett en tjej som jag följer på instagram visat mig Lissabon ur hennes synvinkel. Då föll staden direkt in på min bucket list – på dirren vänner!

Här vill jag strosa omkring mellan gränderna, njuta på en rooftop bar med en läskande drink, åka spårvagn och surfa – ja surfa vill jag testa på!

Någon av er som besökt denna vackra stad?! Do tell, jag älskar era tips!

  1. Nadja skriver:

    Ja åker man till Lissabon som förstördes till stora delar i en jordbävning och sedan återuppbyggdes så ska man absolut åka upp i den äldsta delen som klarade sig, ALFAMA. Promenera i de trånga gränderna och titta ut över Staden. Man ska också gå på provning av portvin, deras nationaldryck, finns ställen lite här och var. Gå på någon marknad är heller inte fel, mycke kommers, prutande och betalning. Köp en bok över sevärdheter i Lissabon och läs den så får du veta mer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..