Drömresmål // Amsterdam

Min bucket list är fylld med flera olika drömresmål och idag tänkte jag dela med mig av ett som jag haft tankarna kring väldans länge <3

Oh yes, har länge länge velat besöka denna vackra stad. Min kamera hade ju gått nuts där tror jag. Varje hörn hade ju helt klart fotats 😛

Paris gick rakt in i mitt hjärtat, en ny resa är på g att bokas in men Amsterdam ligger också och väntar lite så där på nocken för mig.

Någon som besökt fina vackra Amsterdam? Hit me with your best!

 1. Anette skriver:

  Älskar Amsterdam! Har varit där ett par ggr. Kan varmt rekommendera Tulipa Bed & Breakfast. Ett typiskt ”grachten-hus”. Ägarna är jättegulliga och kan rekommendera massor med mysiga resturanger sa att man slipper turisthaken. I närheten ligger Café George, här kan man äta frukust, lunch, fika, middag … här hittar man locals. Underbara affärer, museer, hus, denna stad har allt. Det spelar ingen roll när man besöker Amsterdam, det finns massor att se och göra, i alla väder. Kram!

  1. Tack så hjärtligt för tipsen Anette! Kokar ihop Amsterdamguiden i telefonen

 2. Helena skriver:

  Amsterdam är magiskt. Promenerade en hel dag för det va spektakulära hus,kanaler,båtar mm folket är så trevliga och vänliga!

  Verkligen värt att resa dit.

  Vimplar till witsand (milslång sandstrand) galet fint!

  Må så gott

 3. Amsterdam är så mysigt! Och party om man vill det! Min man är från Holland och hela Holland är mysigt, husen är vackra och kanaler!

  1. Men ååh ja kan verkligen tänka mig det! <3 vill så gärna dit! När är det bäst att åka tycker du?

   Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..