ANNONS

Ines – en liten smålögnare?

/

Ines – fyra år, superenergisk, envis, glad, hoppetossig, röjig och en alldeles fullkomligt härlig liten tjej! Men hon kan även vara väldigt glad för att hitta på saker och ting i sitt lilla huvud… den lilla spjuvern!

Ja, hon kan liksom hitta på saker som hon gjort under dagen. Typ som att ha ätit en viss maträtt på föris, hittat på något bus hos mormor och morfar eller hos sin pappa som överhuvudtaget inte stämmer ‍♀️

Gör era kiddos också detta? Att dom hittar på saker som inte är sanna emellanåt? Och på ett väldigt övertygande sätt? Borde jag vara orolig?

Jag vill liksom inte att Ines ska gå runt och bli en liten hittepåare? Det är fullt att ljuga och detta berättar jag för Ines … förmodar att det helt enkelt är en fas som gås igenom för denna småtting?

3
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00