ANNONS

Favoritgrej – Diadem

/

Hej söndag och hej allesammans! Hur mås det? Jag och Ines har precis tryckt blåbärscones tillsammans och ta mej tusan, jag fick nästan till dom som Ob-La-Di i Paris

Jag tänkte dela receptet om ni vill?! ‍♀️ 

Idag blir det en chilly-whilly söndag, den började liksom redan med sovmorgon och scones. Viggo är påväg hem från en kompis. Sen tänkte jag att vi drar till en lekplats och kanske käkar middag ute tillsammans ikväll

Nog om min dag, jag tänkte tipsa om en favoritgrej för er! 

Diadem, något jag har gått och blivit en sucker för. Superbra för både fest och vardags samt när du ligger inne med den där dåliga hårdagen. Dessa två är köpta på Egoo by Caroline här i stan – me likey aloty!

Vad tycker ni om diadem?

0
18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00