Jag är inte beroende av någon annan

Delade kloka tankar med en vän häromdagen.

I början av min separation och ganska långt fram har jag varit väldigt kär i kärleken. Jag har sökt och velat ha den väldigt mycket. Har råkat trampa fel några gånger (säkert inte dom sista felstegen) men har också fått lära mig att hantera det vilket var nyttigt för mig att må bra och gå vidare ‍♀️

Men i alla fall, dessa tankar som jag delat med min kära vän, (hon som har flugit in i mitt liv väldigt snabbt på väldigt kort tid) går runt med samma typ av bakgrund när det gäller kärleken.

En sårad, sviken och ett hårt slag i magen-kärlek. Det är en av sakerna som gjort att vi klickat så snabbt. Inte den roligaste ”matchningen” men ack så behövlig att ha fått dela sina tankar med någon som sitter/suttit i samma båt.

Mitt nya liv som singel har fått mig att se på saker och ting på ett helt annat plan än jag tidigare gjort.

Jag har nya mål att bestiga, jag har nya drömmar som bara inkluderar mig och mina barn. Jag är inte beroende av någon annan än mig själv. Jag får saker och ting att gå runt utan att behöva be om hjälp från det motsatta könet boende under samma tak.

Det är tamejfan en riktigt go känsla alltså ✨

Just att inte vara beroende av någon annan än sig själv. Att umgås med sina bästa vänner, att finna nya på vägen, att resa, dansa, skriva, äta god mat och uppleva livet med fantastiska människor runtomkring sig utan att foka på att hela tiden finna en dude som ska göra mig lycklig.

Jag trodde aldrig att jag skulle uppskatta att vara ensam. Jag trodde aldrig att mina tårar skulle sluta. Jag trodde aldrig att jag skulle må bra igen och jag trodde aldrig att jag skulle uppskatta att faktiskt inte ha någon i mitt liv 24/7.

Långa förhållande har alltid varit min grej men nu hörrni är jag ganska mätt på det.

PANG BOOM   nu lever jag för mig och ingen jäkla dude där ute!

 1. Johanna skriver:

  Hej, jag älskar din blogg och du verkar vara en riktig kämpe! Power till dig!
  Det verkar som att ditt ex har träffat en ny tjej, hur känns det?
  Alltså hur accepterar man det?
  kram Johanna

  1. Men fina du, tack så himla mycket! Det värmer ska du veta! Kul att du hittat hit

   Mitt ex träffade sin nya tjej ganska så snabbt efter vår separation och det har tagit väldigt hårt på mig. Det har varit tufft. Jag har accepterat läget (svårt till en början men man kommer förbi det) dock har jag svårt att ha accepterat andra saker runtomkring det här.

   Har du seperarat? massa kram till dig!

 2. Angus skriver:

  Åh underbart! Helt fucking underbart!

 3. S skriver:

  Det låter som en väldigt stärkande tanke! Man behöver nog också den där tiden för att få bevisat för sig själv att det faktiskt funkar. Tänk vad vi människor är kapabla ändå. Önskar allt gott!

  PS. Gillar verkligen din blogg, inte minst för att det är så härligt att ha en annan ”bakgrund” än Stockholm på bilderna (inget fel, men faktiskt kul att få se andra hörn av Sverige, det behövs). Och extra härligt för mig som gammal helsingborgare att få lite hbg i flödet :-). Som sagt, allt gott!

  1. Tack så hemskt mycket för värmande ord Sara! <3

   Och vad kul att du gillar bloggen (blir så glad), känns härligt att kunna inspirera från Skånetrakterna till dig och alla andra. Massa kram till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..