ANNONS

En operatör att förlita sig på!

/

Jag minns när jag fick min första mobiltelefon, jag skulle precis börja sjuan i högstadiet, det var stort och mina föräldrar tyckte att det var dags för mig att äga en mobiltelefon med eget nummer och kontantkort som dom kirrat från Comviq.

Vänner, man var ju himlans stolt, tegelsten till telefon men vad gjorde det – jag ägde min första mobiltelefon.

Idag går vartannat kid runt med en mobiltelefon i handen och jag har delade meningar angående detta 

Vet att föräldrar givit sina barn mobiltelefoner mycket lägre ner i åldrarna än vad jag var när jag fick min första och jag har alltid varit stark i min åsikt att Viggo behöver minsann ingen telefon förrän han börjar gå hem själv från skolan, typ vid 12 års ålder – tji fick jag 

Viggo har fått ärva min gamla iPhone och han är supernöjd med detta (skulle inte få för mig att köpa en sprillans ny).

Mobilen laddar jag med Comviqs kontantkort som ger mig möjligheten att alltid ha koll på kostnaderna (läs mer om fördelarna på Comviqs hemsida)  och det funkar så himla smidigt när man ska ladda kontantkortet – det är verkligen ett tryggt val för både barn och vuxna.

Dessutom med Comviq delar du nät med Tele2, Telenor och Telia och har alltid fri frakt och 14 dagars ångerrätt. Välj mellan fast mobilabonnemang (utan bindningstid eller uppsägningstid), och kontantkort. Alla under 18 år, studenter och seniorer erbjuds rabatterade abonnemangspriser – hur bra?

Nu när Viggo har börjat tredje klass (t r e d j e) är det dags att släppa tyglarna som förälder, Viggo är redo för större ansvar – att faktiskt ta sig från skolan och hem alldeles själv ✨

Jag sticker inte under stolen med att jag tycker det är liiiite läskigt  men jag känner att han är redo och när nu detta sker tycker jag att det är väldigt passande med mobiltelefonen laddad och klar så att vi kan nå varandra.

Läskigt, pirrigt och glädjefyllt på en och samma gång 

Hur tänker ni kring mobiltelefoni och barn? Mobiltelefon och skola?

2
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00