ANNONS

Hej Göteborg & spontanitet!

/

Jag är en tjej som älskar att vara spontan och jag älskar att jag har vänner som är likadana – tungan ut för det!

Malin, min arbetskollega men som nu även snubblat in i mitt liv på en annan nivå. Hon har kommit till att ha blivit en väldigt kär vän till mig och jag är så glad i själen för det.

Så i lördags packade vi varsin weekendbag för en natt i Göteborg på Hotel Bellora där vi blev hjärtligt välkomna med bubbel och fin toffée.

Fick käkat en burgare på The Barn – mysig miljö med go personal. Burgaren den slank givetvis ner fint i magen – det var mumma för magen som jag brukar säga 😉

Efter lunch blev det dags för shopping och mycket promenixandes runt Göteborgs stadsgator. Jag fann en underbar oxröd väska från Zara som kommer att användas flitigt nu under hösten.

Allt strosande tog till slut musten ur oss och vi bestämde oss för att dra oss tillbaka till hotellet med en påse full av gottesaker med bland annat charkuterier, ostar och en massa kolhydrater.

Kvällen slutade med dans på Port Du Soleil där vi fick äran att snurra skivor med inte mindre än Martin Solveig. Ett perfekt avslut på en grym dag/natt i Göteborg!

Tusen tack <3

0
19

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00