ANNONS

Godaste glutenfria pizzan

/

I veckan har jag hängt en del med min bästaste toss som är nere från Stockholm. Katja kommer ju också från Helsingborg och under sommaren har hon alltid vägarna förbi en extra sväng i Skåneland.

Så i måndags drog vi ihop en kvällsmiddag tillsammans på Vedcompaniet vid Mariatorget. Det var jag, hon och kidsen ✨✌

Kidsen sprang runt vid Mariatorget och busade. Så det blev ju en hel del skvaller mellan varven för oss vuxna oooch mellan skvaller kom det mat. Glutenfri sådan. Alltså jag typ dör på riktigt. Tror jag käkat den bästa glutenfria pizzan ever här i Helsingborg. Vi beställde till och med in två pizzor en med spicy salami och en med portabellosvamp – så mummigt för magen vänner!

Kan verkligen rekommendera Vedcompaniets glutenfria pizzor och även till er som inte är glutenintoleranta (jag är inte det, har bara lite problemomage) – jag lovar, ni kommer inte känna någon skillnad!

0
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00