ANNONS

Madsen Hair & Makeup

/

Hej onsdag! Hur mår vi? 🙂

Klippte mig i måndags och vill bara shouta ut ett tips till er om en frisörsalong i Helsingborg. Jag känner mig alltid fabtastic när jag går därifrån. Och jag är så förtjust i att jag äntligen hittat en frisör som vet hur jag vill ha det, vad jag gillar och hur jag tänker. Dessutom när jag klipper en kortare frisyr – mucho important.

Stylingen är också on fleek när man går därifrån, inget fuffens liksom. Annars brukar jag känna efter andra frisörbesök att dom antingen slänger in en massa produkter i mitt hår som tynger ner det och jag gillar volym. Eller att det stylas… fruktansvärt.

Men hos Madsen Hair & Makeup – där vet jag exakt vad jag får! <3

2
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00