Madsen Hair & Makeup

Hej onsdag! Hur mår vi? 🙂

Klippte mig i måndags och vill bara shouta ut ett tips till er om en frisörsalong i Helsingborg. Jag känner mig alltid fabtastic när jag går därifrån. Och jag är så förtjust i att jag äntligen hittat en frisör som vet hur jag vill ha det, vad jag gillar och hur jag tänker. Dessutom när jag klipper en kortare frisyr – mucho important.

Stylingen är också on fleek när man går därifrån, inget fuffens liksom. Annars brukar jag känna efter andra frisörbesök att dom antingen slänger in en massa produkter i mitt hår som tynger ner det och jag gillar volym. Eller att det stylas… fruktansvärt.

Men hos Madsen Hair & Makeup – där vet jag exakt vad jag får! <3

  1. Vad är det för härlig skjorta?

    1. Åh Rebecka, den är från en kompis 🙂 hon tröttnat på den så fick jag den. Köpt på Zara men superlängesen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..