ANNONS

Lite ledsamt

/

Mammornas dag idag <3

Och jag har hängt med min kära mamma idag. Jag bjussade på rosa blommor – det gillar mamma. Och sen bjussade mamma på thaimat och liten bit tårta till efterrätt. Det var smarr för magen och jag njöt i solen på deras balkong.

Men en grej som jag är ledsen över, att jag inte fick fira mors-dag med mina kids. Inga presenter eller dylikt, ingen middag men bara att få hänga med dom… busa i parken, kramas och mysa tillsammans.

Saknar mina småttingar enormt mycket nu och är glad att det måndag imorgon.

Som jag längtar tills jag får plocka upp dom i skolan och på föris. Alltså ibland känns veckorna så långa, typ mer som femtioelva långa dagar än sju – både på gott och gott men det tär i mitt mammahjärta att vara ifrån dom.

Men hepp hepp, imorgon är det måndag och då väntas kramkalas <3

0
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00