Hur mår jag?

Tiden läker alla sår, så himla klyschigt men det är ju faktiskt så sant.

Jag har känt mig väldigt sviken. Allt som hänt har tagit hårt på mig. Det var som ett jäkligt hårt slag i magen. Trodde inte det var sant. Jag har gråtit floder många m å n g a dagar i rad. Och jag trodde aldrig att dessa tårar skulle ta slut. Fanns liksom inget hopp inom mig.

Sen övergick det till ilska. Oh ja, jag har varit jäkligt j ä k l i g t arg. Inget gråt utan bara ren ilska över allt.

Men sen en dag… hände det något väldigt magisk, bara så där och jag glömde liksom lite bort allt annat elände. Det magiska gav mig en boost och det var som om ett annat kapitel började. En ny era, att faktiskt fokusera på mitt egna välbefinnande ✨ och jag är tacksam för dom stunderna.

Så även om livet ibland kör snabba vändningar så är jag tacksam för att nya dörrar nu öppnats upp för mig och mitt liv.

Summa kardemumma: jag börjar må mycket bättre och jag faktiskt njuter av att vara singel ❤️ hej igen 2018 – jag ska nu ta dig med storm!

 1. Heja dig! Du är värd allt o lite till. Tack för stt du delar med dig

 2. Fideli skriver:

  Heja dig Annika!

  Jag har följt dig ett tag nu och det man vill säga är som du själv skriver att allting löser sig med tiden. Man får nya perspektiv, man blir så grymt mycket starkare och det är så skönt att känna att man så småningom blir trygg och trivs i sitt singelskap och framförallt i sitt eget sällskap. För det är bara en själv man kommer att leva med för resten av sitt liv när ingen annan är där. Det är inte alla som kommer dit men att faktiskt klara sig själv och trivas i sitt eget sällskap är så sjukt viktigt och man ska vara stolt när man väl kommer till den insikten.
  Kämpa på, allting kommer bli bra och tänk på att det bästa faktiskt inte hänt än 🙂 Efter den devisen lever iallafall jag.

  1. Hejsan Fideli!

   Mycket härlig kommentar du hojtat till med, tack så hjärtans mycket <3 betyder oerhört och bara det stärker mig. Plus att jag blir superkul att du följer mig här och mina ups & downs i bloggis!

   Jag är fullkomligt med dig, mitt singelliv börjar kännas tryggt för mig. Jag börjar förstå att jag faktiskt ärsingel. Jag kan foka på mig själv och värdesätta mitt egna välbefinnande. Det är hur härligt som helst! <3 älskar det!

   My tajm to shine liksom, vår tid att skina! Massa kram till dig – och ha en underbar fredag/helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..