ANNONS

Hur mår jag?

/

Tiden läker alla sår, så himla klyschigt men det är ju faktiskt så sant.

Jag har känt mig väldigt sviken. Allt som hänt har tagit hårt på mig. Det var som ett jäkligt hårt slag i magen. Trodde inte det var sant. Jag har gråtit floder många m å n g a dagar i rad. Och jag trodde aldrig att dessa tårar skulle ta slut. Fanns liksom inget hopp inom mig.

Sen övergick det till ilska. Oh ja, jag har varit jäkligt j ä k l i g t arg. Inget gråt utan bara ren ilska över allt.

Men sen en dag… hände det något väldigt magisk, bara så där och jag glömde liksom lite bort allt annat elände. Det magiska gav mig en boost och det var som om ett annat kapitel började. En ny era, att faktiskt fokusera på mitt egna välbefinnande ✨ och jag är tacksam för dom stunderna.

Så även om livet ibland kör snabba vändningar så är jag tacksam för att nya dörrar nu öppnats upp för mig och mitt liv.

Summa kardemumma: jag börjar må mycket bättre och jag faktiskt njuter av att vara singel ❤️ hej igen 2018 – jag ska nu ta dig med storm!

6
68

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00