ANNONS

Den ultimata föräldrapodden

/

Fick äran att träffa Malin och Olga som spelar in podden ”Den ultimata föräldrapodden” i Stockholm förra fredagen. Vårt avsnitt tillsammans kom ut i tisdags och jag har varit en aning nervös över det. Att lyssna på sin egen röst är inte hey baberiba enligt mig.

Vi spelade in en timmes snicksnack tillsammans på Acast. Där vi pratade en hel del om separation mellan sin partner, livet efter allt, hur man tar sig igenom det, barnen, att börja dejta igen och mycket mer.

Som sagt, jag var SÅ nervös. Aldrig tidigare varit med i en podd. Men hörni, det gick helt ok, det flöt på bra. Malin och Olga är ett radarpar tillsammans som fick mig att känna mig lugn och cool.

Mycket tacksamt

Lyssna? ja det kan ni göra  här!

0
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00