ANNONS

Hong Kong // Dear Lilly

/

Jag är här, i en av världens mest ballaste städer. Detta tyckte jag redan efter ett dygn bland skyskrapor, trånga gränder, pulsen, alla dessa neon lights och rena gator.

Första kvällen bestämde vi oss för att åka över till Hong Kong ön med tunnelbanan. Det gick supersmidigt och snabbt. Här strosade vi runt ett tag för att sedan tas oss till en IFC Mall där restaurangen vi fått tips om fanns.

Dear Lilly med vy över skylinen mot Kowloon ön. Helt magiskt och vilken ball restaurang. Torkade blommor hängandes i taket, vackra detaljer och småting som gick i det franska temat. Restaurangen var verkligen en mysig petit miljö – like a floral fantasy world!

Här tog vi in varsin drink (megasmarriga), en förrättstallrik med mumsiga pimientos de padron och till varmrätt blev det en burgare (sucker för burgare alltså) . Det var SÅ gott vänner!

Efter tryckt burgare och ett glas vin begav vi oss tillbaka till vår sida – Mong Kok. Strosade runt, shoppade lite gotte till hotellrummet för att sedan lägga oss däckade.

Har vi det bra? Jo men, Hong Kong tar hand om oss! ✨

4
23

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00