Hong Kong // Dear Lilly

Jag är här, i en av världens mest ballaste städer. Detta tyckte jag redan efter ett dygn bland skyskrapor, trånga gränder, pulsen, alla dessa neon lights och rena gator.

Första kvällen bestämde vi oss för att åka över till Hong Kong ön med tunnelbanan. Det gick supersmidigt och snabbt. Här strosade vi runt ett tag för att sedan tas oss till en IFC Mall där restaurangen vi fått tips om fanns.

Dear Lilly med vy över skylinen mot Kowloon ön. Helt magiskt och vilken ball restaurang. Torkade blommor hängandes i taket, vackra detaljer och småting som gick i det franska temat. Restaurangen var verkligen en mysig petit miljö – like a floral fantasy world!

Här tog vi in varsin drink (megasmarriga), en förrättstallrik med mumsiga pimientos de padron och till varmrätt blev det en burgare (sucker för burgare alltså) . Det var SÅ gott vänner!

Efter tryckt burgare och ett glas vin begav vi oss tillbaka till vår sida – Mong Kok. Strosade runt, shoppade lite gotte till hotellrummet för att sedan lägga oss däckade.

Har vi det bra? Jo men, Hong Kong tar hand om oss! ✨

 1. Åh Hong Kong! Var där 2012 en snabbis när jag backpackade i Asien. Gillade verkligen det! Vill absolut åka tillbaka. Har du varit på The Peak? Vi promenerade ett varv där i motionsslingan precis innan solnedgången och det var helt magiskt! Vi skippade den turistiga utkiksplatån, men det var verkligen inget behov av att gå upp på den när man kunde gå runt på stigen/vägen som var där.

  Hoppas du har en fin resa!

  1. Så ball stad 🙂 woop!

   Vi besökte The Peak, lite dåligt väder men ändå ballt att se. Suuuperhögt och fick lite svindel. Vi missade att gå runt, men kanske nästa gång 😛

   Det var en fin resa, glad att jag fått upptäcka staden!

 2. Låter verkligen helt ljuvligt:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..