ANNONS

Nervositeten stiger

/

Fotbollssäsongen är igång och helt ärligt, är jag lite nervig. Mer än vad jag behöver vara tror jag. Ibland målar man ju upp värsta scenariot fast att det inte alltid behöver vara så…

…men jag äger ju ingen bil, utan jag tar mig fram på min kära cykel. Vilket jag älskar och komma vilja fortsätta med så länge det går. Älskar det här med att få in vardagsmotionen.

Och det kommer att vara tre gånger i veckan fotbollen är och då ska jag först cykla från jobbet där jag cyklar förbi Norrvalla som Viggo spelar på. Jag ska hämta Ines på förskolan, hämta Viggo på fritids sedan cykla tillsammans upp till Norrvalla igen – puh (det kallar jag bra vardagsmotion i ur och skur).

Däremellan hinns det inte äta någon kvällsmat så det gäller att ha med sig frukt och någon macka. Det är väl där skon har klämt för mig när det gäller kvällsmaten då jag tycker det är viktigt med bra mat. Inte bara pasta-falukorv liksom.

Så igår satt jag och planerade (note to self: planering är a och o), det är helgerna jag får koka upp med storkok helt enkelt. Det behöver inte bli svårare än så, jag behöver inte göra det svårare än så. Som igår till exempel, då gjorde jag lasagne – vilket kommer att räcka dagar framåt. Till oss alla tre.

Gäller bara att intala sig själv att man är en supermamma och att det kommer gå hur fint som helst. För det är jag – en jäkligt grym badass supermamma! <3 och det är ju faktiskt vad man själv gör det till – always!

0
39

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00