Jag kommer att vara starkare än någonsin

 

Jag ogillar att behöva ha kontakt. När jag vet så mycket, när jag ser så mycket och när jag hör så mycket som jag verkligen inte vill höra ett knyst om.

Karusellen som sker nu. Det är inget jag kan sätta stopp för. Det brinner omkring mig och allt känns upp och ner. Inte ska du tro att jag svävar på moln. Inte ska du tro att jag är nöjd med livet. Det är fortfarande piss. Där sitter fortfarande knivar i mitt hjärta.

Jag försöker bara leva mina dagar en sekund, en jäkla sekund i taget. Det är det enda jag kan göra. Jag vet att det är framåt jag ska, ingen annanstans. Jag vet att en dag kommer även jag att blomstra. Jag kommer att vara starkare än någonsin. Jag kommer att se livet med två nya ögon tillsammans med två av mina favoritmänniskor – mina barn.

Tack för att ni finns! <3

Men dom säger det, för att möta framgångar krävs motgångar. Det är lite av livets gång. Inget man riktigt kan styra över ibland. Det bara sker. Jag sitter inte med seglarmössan på sniskan och njuter. Jag sitter med seglarmössan stadigt på och försöker ro iland mitt liv.

Och varje kväll tänker jag… att snart är jag där.

 1. Linda skriver:

  Och en till här! Heja oss!! ❤️

 2. Angus skriver:

  Yes!! Inget tvivel! Därav inte sagt att det är enkelt, men allt händer av en anledning! Jag tror verkligen det! O jag tror när vi går genom livet att allt det bästa inte hänt än/H.H puss

 3. Frida skriver:

  Kram bästa du❤️❤️

 4. Lina skriver:

  jag sitter i samma båt som du. ett krossat hjärta och två små barn. det är skönt på nåt sätt att läsa det du skriver. känner mig mindre ensam. en dag vänder det. det vet man. men det känns långt borta. styrkekram till dig.

  1. Vi är absolut inte ensamma, och det är starkt att du skriver! Heja oss tjejen, heja fucking oss! <3 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..