Tandläkarskräck

 

Jag ska snart bege mig till tandläkaren. Och jag är absolut inte hey baberiba med det. På riktigt, jag typ kallsvettas. Tror det är någon typ av tandläkarskräck som blossar upp nu alltså.

Men jag har alltid (a l l t i d) ogillat tandläkaren. Pilla i munnen och sånt, nej nej – not my cup at all.

Det är ingen vanlig undersökning idag heller om ni tror det, nejdå – jag ska DRA ut en tand, en av dom visa där bak. Oh yes, visdomstanden.

Bedövning är givet för mig, bara spruta in det men på riktigt kan någon komma och hålla min hand?!

 1. Har också tandläkarskräck!! Fick det sen barnsben…hade inga trevliga tandläkarebesök. Men jag har också dragit ut ngr visdomständer och blev överraskad över att det gjorde inte så ont. Det är värst när bedövningen släpper,hua. Men hittar man en förstående och snäll tandläkare så blir ju besöket lite lugnare.Sen är det ju surt att plånboken blir tunnare..

  1. Jag är med dig där, jag bet min tandläkare när jag var liten en gång 😛 haha

   Det var sinnessjukt konstigt med så mycket bedövning i munnen/ansiktet hahaha, kontoret flabbade åt mig 😛 hade du ont dagar efter?

 2. Lisa skriver:

  Det kommer gå jättebra!! Alla jag vet som dragit ut har varit vettskrämda innan men sen säger dem alltid att ”Äsch vad oroade jag mig för!!” Kämpa på

  1. haha, det gick över förväntan väldigt bra må jag säg. Det gjorde ej ont ju men denna bedövning alltså… jag kan knappt prata 😛 haha bedövad hela högersida och läspar typ.

   Sen det läskiga med det hela var ju när man hörde hur tanden knäcktes typ… uiiih men ont gjorde det ej 🙂 tack för peppen Lisa! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..