ANNONS

Nyfiken på Dermapen

/

Left all alone…

…meeen den här veckan blir en kort vecka utan barnen. Dom kommer till mig redan på torsdag kväll då P ska iväg på hockeycup i Tyskland.

Gör inte mig något, bara jag får hänga med mina småttingar extra mycket <3

Hur ser min korta ensamma vecka ut då? 

Imorgon ska jag på konsultation hos Akademikliniken i stan.

Vi ska prata lite mer om Dermapen, något jag varit nyfiken på ett tag då jag haft en del tonårsfinnar/acne i tonåren och när detta försvann (kan dock fortfarande få finnar) uppstod ärr varstans i mitt ansikte.

Jag har arbetat bort det mesta med bra hudvård men där finns fortfarande kvar små envisa rackare och dom vill jag förhoppningsvis få bort med just Dermapen.

Ska bli spännande och få höra vad dom säger om min hy och hur jag sköter den.

Annars i veckan ska jag förmodligen skaffa ett nytt gymkort, dock kluven på vart jag ska börja någonstans så lär väl dröja ett tag till.

Sedan blir det att jobba med ett fint samarbete som jag har och fortsätta läsa en givande bok som jag fått låna av min bästa Aggie, får se om den kan hjälpa mig vidare i mina tankar och mitt karuselliv.

4
19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00