Nyfiken på Dermapen

Left all alone…

…meeen den här veckan blir en kort vecka utan barnen. Dom kommer till mig redan på torsdag kväll då P ska iväg på hockeycup i Tyskland.

Gör inte mig något, bara jag får hänga med mina småttingar extra mycket <3

Hur ser min korta ensamma vecka ut då? 

Imorgon ska jag på konsultation hos Akademikliniken i stan.

Vi ska prata lite mer om Dermapen, något jag varit nyfiken på ett tag då jag haft en del tonårsfinnar/acne i tonåren och när detta försvann (kan dock fortfarande få finnar) uppstod ärr varstans i mitt ansikte.

Jag har arbetat bort det mesta med bra hudvård men där finns fortfarande kvar små envisa rackare och dom vill jag förhoppningsvis få bort med just Dermapen.

Ska bli spännande och få höra vad dom säger om min hy och hur jag sköter den.

Annars i veckan ska jag förmodligen skaffa ett nytt gymkort, dock kluven på vart jag ska börja någonstans så lär väl dröja ett tag till.

Sedan blir det att jobba med ett fint samarbete som jag har och fortsätta läsa en givande bok som jag fått låna av min bästa Aggie, får se om den kan hjälpa mig vidare i mina tankar och mitt karuselliv.

 1. Dermapen är faaaantastiskt! Har testat en gång, på AK. Så bra! Sen gillar jag verkligen botox, kör i pannan för att få en slät hy men också slippa spänningshuvudvärk.

  1. Åh, är det sant? Ja jag är väldigt mycket inne på Dermapen och tror jag ska boka in mig på det väldigt snart. Botox skippar jag efter mitt samtal med AK – det är inget för mig, skönt ändå att ha pratat om det så vet man 🙂

 2. Fråga: varför ska du ta reda på mer om något du känner dig främmande inför? Det låter ju jättekonstigt? Jag skulle absolut ”behöva” botox men vill nog inte börja med varken det eller några andra ingrepp eftersom man inte lär kunna sluta. Jag förstår dem som fastnar, och varenda kvinna över 40 som man ser på TV har väl gjort ingrepp, men om du får höra att du har fin och slät hy samt inte gillar tanken på botox så undrar jag varför du alls överväger det? Vänliga hälsningar

  1. Hej Ulrika,

   Fråga på 🙂

   Jag är väldigt främmande för det och har alltid varit och blev det ännu mer nu efter mitt besök hos AK. Det kom ännu mer fram att det är ingenting för mig. Varför jag tog detta samtal var att jag var nyfiken rent ut sagt, så det är mitt svar till dig… en nyfikenhet.

   Så ja, inget botox för mig men absolut Dermapen för mina acneärr.

   Ha en fin dag! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..