ANNONS

Vattkoppor har blivit lite av en grej

/

Som sagt, det är vattkoppsfest i denna byggnad…

Jag är hemma med Viggo nu och det pågår just nu ett snökaos över Helsingborgs stad. DET trodde man ju icke när solen gassade på starkt hela dagen igår – oh, våren är på g liksom men nepp… tji fick vi!

Lämnade Ines på föris idag på väääldigt länge och OJ så glad hon blev. Alla andra också, fröknar som barn <3 så himla härlig känsla det där, att lämna Ines på föris och veta att hon trivs som firren i vattnet.

Viggo envisades med att följa med, trots att jag sa åt honom att det var bäst han stannade hemma med tanke på vädret och hans tillstånd.

Den här morgonen ville jag verkligen inte dra ut honom i snökaoset. But he insisted and so he tagged along – tji fick han.

När vi kommit hem igen frågade jag Viggo:

Nästa gång mamma säger att det är bäst du stannar hemma när du är sjuk? 

Mamma, då stannar jag hemma!

0
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00