Shopping // chilifrukter och pastelligt gult

Mina ögon fastnande direkt.

Och jag har fått många fina kommentarer på att andra tycker likadant. I lördags kom det till och med fram en äldre herre på 35:an och frågade vart jag köpt min blus.

Jag var bara tvungen att fråga, sa han.

Det är något jag tycker är så härligt med människor som faktiskt agerar när dom sitter inne med något fint att säga.

Jag är själv sådan och senast i Stockholm när jag satt och jobbade på Bonnier, kommer det en för mig främmande tjej – Johanna Nordström in i rummet där jag sitter.

Denna tjej är asrolig och grym på det hon gör och just där och då (någon vecka tillbaka) hade jag faktiskt nyss hittat hennes instakonto. Blev så glad när jag såg henne och kände för att dela med mig av det. Supernajs liksom att höra komplimanger då och då, visst (#tjejerbackartjejer)?!

Så med det sagt går vi över till vad inlägget egentligen skulle handla om – min Göteborgsshopping.

Alla tre fina ting hittar du från min favvobutik – Zara. Älsk på blusen med chilifrukterna – hur frän är den icke? Dom svarta shoesen med den balla coola klacken… oh yes, blir till att spatsera runt mycket med i vår och sommar – yay.

Pricken över i:et – hur glad blir man inte av den pastellgula miniväskan? P E R F E K T vår och sommarbag!

Var det något som föll dig i smaken? 

  1. Amanda skriver:

    Men jaaaaaaaaaaa så fint!!! ÄLSK på allt säger jag! Särskilt skjortan!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..