Stockholm – en del av mig

Sitter just nu på tåget påväg upp till Stockholm. En stad som hjärtat fortfarande bankar för, där finns en varm plats kvar liksom. Fem år i denna stad gjorde många intryck på mig, både på gott och ont.

När jag besöker Katja brukar vi ofta planera in våra helger. Jag gillar det, några inplanerade besök men även några som är så där ballt spontana bara.

Tako är som sagt bokat på lördag kväll. På instastory igår, en tjej jag följer slukade en massa mat just därifrån och sa att det var amazing. Tallrik efter tallrik kom in, känns som om det bådar gott för lördag – namnam för magen.

Både jag och Katja gillar även kultur och tittar gärna förbi något sådant. Annars fikar vi, kör hemmaspa, äter en massa god mat och skvallrar såklart – sånt som bästisar gör. Det här ska bli så skönt… att få andas en helt annan stadsluft.

Stockholm – you be ready! <3

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..