Idag är jag min egna Valentine

Jaha, det kändes ju faktiskt lite märkligt det här. Att vara singel på alla hjärtans dag. Känns som om detta faktiskt är första gången.

Jag älskar att bli uppvaktad, blommor och sånt (någon present kanske och gääärna handskrivna brev/lappar – alltså älsk på det), det är inget jag skyfflar under stolen med. Men vem gör inte det? Att bli uppvaktad måste ju dom flesta tycka är fantastiskt mysigt? Vare sig det är alla hjärtans dag eller inte (fast dom finaste dagarna att bli uppvaktad på är dom dagarna som du minst anar, inte sant?).

Men uppvaktad – javisst!

Jag har bannemej uppvaktad mig själv denna dag. Blivit min alldeles egna Valentine och se där – ett par nya pjucks. Ett par nya rosa New Balance pjucks – me likey me likey!

Som jag ska strosa runt i dessa ljuva! <3

  1. Snyggt till våren❤️ Kram

    1. Ja men eller hur 🙂 tänkte också det fast jag har smyganvänt 😛 Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..