ANNONS

Punka & överläming

/

Jag är sjuuuk – attans sabla skit alltså. Kände inget i morse, bara att jag var riktigt trött men annars helt ok. Gick super med kidsen och vi kom ner till cykelförrådet – p u n k a så Poppe fick plocka kidsen (tacksam att han finns runt hörnet) och köra dom till skola & föris.

Morgonen på jobbet var helt ok men framåt lunch började det sakta krypa fram. Jag får alltid ont i mina leder strax innan jag blir sjuk. Fryser och mår r i s i g t.

Foto: Sriwanna

Jag vet inte hur mycket te jag sörplat i mig idag för att hålla mig varm, vet du hur mycket te man kan hiva i sig? Det är väl som chips typ, inte en hel påse liksom. Det är inte bra för dig.

Ikväll har det varit överlämning av kidsen och vad jag inte ville släppa taget om dom. Gråten i halsen fanns där, det var hemskt. Ska det kännas så varje gång? Jag mår skit av det.

Jag vet att dom har det fantastiskt fint hos P men kan inte hjälpa att känna att jag alltid vill ha dom här hos mig. Ensam, vad fan är det? Kommer ta tid att vänja sig.

Men som jag sagt förut, att även blicka framåt mot roliga ting som min torsdag den här veckan. Då åker jag till Stockholm för att hänga hos mama samt få hänga med bästis Katja.

Vi har redan bokat bord på Tako – maten ser alldeles fantastisk ut!! Något du testat? 

0
19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00