ANNONS

SNAKE PANTS + IVYREVEL RABATTKOD

/
– I samarbete med Ivyrevel
 
 

Älskar när jag hittar byxor som är så där perfekta i sin längd. Det är rätt svårt att finna för en shorty som jag. Det är oftast raka vägen till en sömmerska som får lägga upp fem eller sju centimeter… känner du igen dig? Du som är i samma nivå? 😛

I alla fall, dessa balla coola pants du ser på bilden har den där perfekta längden från första början och tanke på sömmerska finns ej. Det är bara att trä på dom dirr. Ett par snaky pants som jag både kan använda till fest och till vardags. Kommer från Ivyrevel dock tyvärr slutsålda 🙁 men dom har mycket annat fint att lägga vantarna på.
Och återigen glöm ej använda rabattkoden SRIWANNAS20 för att få 20% på ALLT och då snackar vi ALLT i deras webbshop även på REA – tjoho på den!
Varsågod shoppa loss – löning nu ju 😉

Hur coola?!


–  Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig –
0
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00