ANNONS

MASSOR MED JULBAK

/

Hyacinter på plats, julmusik, stjärnor och adventsljusstakar framtagna för våra fönster och julbaket har varit i fokus denna söndagen. En sådan mysig dag helt enkelt. Lite tjafs, syskonkärlek du vet men annars väldigt uppskattat av båda kidsen. 

 
Vi har bakat pepparkakor och lussebullar – båda två blev supersmarriga för magen. Jag har tryckt en hel del bullar – gaah. Hur ska jag kunna hålla mig i veckan? 
 

Med kristyr i högsta hugg på våra pepparkakor. Här fajtades det mest, vem som skulle lägga kristyr på vad 😛 alltså denna syskonkärlek. Den kan driva mig till vansinne ibland… hur orkar dom tänker jag? Har du detsamma där hemma, du som har kids?

 
– Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig –
4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00