ANNONS

ELLOS // 30% PÅ HELA HEMSORTIMENTET

/
– Inlägget är i samarbete med Ellos, och innehåller annonslänkar –
 
 
Godmorgon goding!
 
Nu är det ju höst på riktigt visst? Löven har skiftat färg och det är så där krispigt i luften. Med det känner du kanske att du vill pyssla om hemmet, städa upp och ombona till höstmys. Just nu kör Ellos 30% rabatt på hemsortimentet inklusive möbler och varumärken. Hur bra? SÅ bra!
 
Det är så mycket najsigt jag vill klicka hem inne på här
 
Ange rabattkod: 365422 för att ta del av erbjudandet 🙂 Gäller t.o.m. 25/10 och endast i Sverige.
 
– Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig – 
0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00