ANNONS

FEM KILOMETER LÖPNING

/
 
Jag har kommit igång med löpning litegrann nu. I torsdags sprang jag typ fem kilometer i ett blåsigt Helsingborg. Igår sprang jag i Pålsjöskog utan lycka. Har på något sätt ”skadat” min vänstra fot. På sidan liksom. Gör så ont när jag går, jag haltar liksom fram. Jag är sjukt sur över detta då jag vill komma igång ordentligt.med min löpning. 
 
Jag får vila nu några dagar och se vad som händer. Kanske är det skorna eller så springer jag bara jäkligt weird? Kanske borde sticka över till Löplabbet eller något. Till någon expert som kan.
 
Lördag och snart dags för Ines dans sen blir det utflykt ut i skogen för hela familjen <3 vad hittar du på idag?
 
 
 – Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig – 
0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00