ANNONS

RENOVERING // LÄGENHETSSTATUS JUST NU

/
 
Såhär ser det just nu ut hemma hos oss – småkaosigt och en Poppe som är i full gång så fort tiden räcker till. Lägenheten får sig en rejäl omgång kärlek (…till) av oss <3 och till nästkommande familj som ska skapa sina minnen här. Det är en del som ska fixas, doslock på plats, måla alla dörrar, spackla för småhål, slipa fönsterkarmar, måla lite till, inredning ska flyttats ut, ny inredning ska flyttas in, det där ska köpas och lite mer därtill – pardon my french men fan vad det kommer bli bra!
 
Jepp, det är hög renoveringsgrad här hemma och slipmaskinen slipar i hundra procent.
 
 
Jag själv, försöker att jobba samtidigt som jag måste snyta mig sisådär femtioelva gånger om o om igen. Det är så påfrestande för kroppen. Jag vill bara bli frisk nu, det känns som om jag har en stor jäkla luftballong runt skallen… hur det nu känns.
 
Min uppgift när orken finns där är att plantera om alla våra gröna växter. Dom ska ju få sig lite löööve dom också. Sen ska tavlor fixas och hängas på plats. IKEA, jag tror att kommer vara dig trogen nästintill varje dag nu framöver.
 
 
– Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig –
0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00