BARCELONA // BRUNCH & CAKE

 
Jadå, jag har mer stuff att visa er av Barcelona – små smultronställen jag och Sara upptäckte <3
 
Här ser ni ett magiskt ställe med magisk mat – healty och färgglatt. Brunch & Cake har blivit en stor favorit hos många bloggare runt om i världen, likaså hos mig själv 😛
 
Dom har några shops runt om i Barcelona men vi käkade på den som ligger på C/Enric Granados, 19 på en solig hörna. Jag bad om uteplats men nu när jag tänker efter så var den platsen vi fick mucho bättre 🙂 precis intill ingången (bra ljus för foto) med tre små söta träbord och gulligaste rottingsoffan med härliga färgglada kuddar i. 
 
 
Du serveras stora portioner och mycket vackert upplagt. Inredningen i lokalen är just min kopp och jag kunde såklart inte undgå att fota där. Trevlig personal med ett glatt leende MEN väntetiden är lång vänner, bara så att ni tänker på det. När man kommer dit  blir man uppskriven på en lista sedan ropar dom upp en efter en. 
 
Det var värt väntan godingar <3 så värt!
 
Stort tack til Brunch & Cake för en fin upplevelse, vi ses nästa gång in Barcelona (spansk accent) 😛
 
 
 P.s – Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
  1. skriver:

    Ser supergott ut!

    1. Mmmm du måste dit when in Barca <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..