ANNONS

KÄRLEKEN TILL ROTTING

/
 
Sommar, sommar, sommar – det har det minsann varit idag! Sjutton vad jag älskar det – kan jag tjata mer om värme och sol? 😛 
 
Men ok, med sommaren kommer det ju en massa fix i trädgårdar och på balkonger (som jag har hållt med för fullt idag – fram och tillbaka till Flowerteam, Väla och IKEA) som bland annat köpa växter, krukor, möbler osv. Om du inte redan har det vill säga, då är det kanske bara småfix som du behöver piffa med.
 
Det ni ser ovan står högt upp min lista när det kommer till möbler för trädgård/altan… i framtiden. Vi snackar rotting! Jag cravear detta vänner, för fulla muggar. Har ni kikat inne hos Trademax? Dom har många fina rottingmöbler att välja mellan – kika in här 🙂
 
I samarbete med Trademax.
4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00