ANNONS

BALKONGFIX

/
 
Gooodmorgon mina sköna bönor 🙂 
 
Vilken morgon att vakna upp till, värsta sommarfeelingen. Temperaturen ligger på en arton grader celcius och det är bara morgon – hur underbart är inte det?

Visning på lördag vänner och det är fortfarande en massa fix inför det. Vardagsrummet är äntligen klart, oh yes nu är det vitt och fräscht (minus en massa av borrhål) – stort tack till Mats som hjälpt oss att måla <3 

Vi har bokat städ tills imorgon, S T O R S T Ä D N I N G och detta är jäkligt skönt att inte behöva tänka på. 

Då kan jag koncentrera mig mer på att inreda och mysa till vår balkong så att den också visar upp sitt rätta jag. För just nu… ser den ut som en soptipp haha, vi har liksom slängt ut allt där som inte riktigt platsar i lägenheten 😛 

Ha en uuunderbar dag i solen godingar!

 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00