ANNONS

GRILL PÅ ”LANDET”!

/
 
Vilken kväll vi hade i lördags vänner <3 
 
Grillning, barn som sprang mellan benen på oss – ut och in genom altandörren, vacker utsikt över åkrarna, Eurovision Song contest, gooodis och härliga skratt – denna familj alltså <3 vi slog våra kloka huvuden together i lördags och försöker nu att planera in resa tillsammans. Måste ju bli under vintern, men vem säger nej till det? 
 
Ida gav mig husesyn och sjutton vad sugen man blir på hus mer och mer. Ida och Micke har fixat så fint, mysigt och ombonat – me likey aloty 🙂 ja ni ser ju själva, hur fint är det ej?
 
Nu ska jag sticka till gymmet – spinningpass, here I come! 
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00