STHLM // MAGNOLIA ACROSS THE STREET

 
Ännu en butik från min vistelse i Stockholm och runt Vasastan. Den här butiken blev jag snabbt kär i 🙂 så många fina pieces av allt från kläder till inredning. Fastnade starkt för den beiga kaktusen ni ser, vilket både jag och Katja köpte (kaktusarbästisar) 😉 och skjortan från Malene Birger (finns här) – hur fin?! 
 
Kvinnan som jobbade på Magnolia var så himlans trevlig och visade oss väldigt fin service. Samtidigt som vi pratade om Helsingborg, vilket hon kände till väldigt mycket.
 
Godingar, Magnolia Across The Street på Odenplan är väl värt ett besök! 
 
Innehåller affiliatelänkar.
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
  1. Ja, det är en väldigt mysig butik. Jag upptäckte den förra året på sensommaren och avnjöt även en kaffe från deras lilla café i dörren intill. Tack för trevlig läsning. Glad Påsk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..