ANNONS

ROSA PLISSERAD KJOL

/
 
Hej godingar! <3
 
Idag skippade jag nästan träningen, min älskade tabata och spinning i vanlig ordning. Älskar dessa pass som min kära vän Petra håller i – hon är grym! Men som sagt nästan påväg att hoppa över idag.. för att jag var så trött på eftermiddagen efter lurren. Inte utmattning som förra veckan, utan pågrund av dålig luft på kontoret… för så fort vi öppnade fönstret blev jag genast mycket piggare – tjoho på den, mer vårluft in 🙂
 
I lördags strosade jag runt i min ceriserosa plisse kjol som jag diggar så mycket. Älskar små färgklickar, det livar ju verkligen upp vilken grå dag som helst (ok, nu var det inte så trist och grått i lördags men du hänger med på vad jag menar) 😉
 
Nu blir det chill i soffan (OMG, kom precis på att vi har banoffee pie kvar – disciplin disciplin!) framför ett nytt avsnitt Homeland.
 
PUSS!
4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00