ANNONS

TACKSAM FÖR HELGEN!

/
 
Snart nattetajm för mig men först in och säga hej… så HEJ! <3 och berätta hur tacksam jag varit för den här helgen. Den har varit exakt så där lugn, skön och relaxad som jag ville ha den. Är tacksam för dom människorna jag fått hänga med i helgen. Tacksam för att jag fått pussats och kramats massor med mina kids. Mest av allt den här helgen är jag tacksam för att jag stressat ner. 
 
Förra veckan drog musten ur mig, pågrund av mig själv. Jag lät det gå ett snäpp längre. Lyssnade inte på min kropp, var ständigt trött och utmattad. Förra veckan gav mig en tankteställare, tack vare nära och kära i min närhet. Dom fick mig att se ett nytt perspektiv på saker och ting. Få mig att komma in i ett good mood igen. Så ja, jag ska försöka tänka ett steg längre när det gäller vissa saker. Jag vill och ska må bra. 
 
Tack för att DU följer mina dagar <3 jag är evigt tacksam för det – kärlek!
6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00