ANNONS

ELLOS // RYAMATTA PÅ PLATS

/
 
Vårt sovrum börjar få sin plats i lägenheten nu. En extra garderob får nog plats, vi missbedömde lite 😛 men visst blev det najs med garderoberna? Jag älskar dom – sååå mycket mer förvaring. Knopparna köpte vi billigt på Hornbach – tips! 
 
Nya mattan kommer från här <-
 
Har ni sett att Ellos uppdaterat deras hemsida? Ett rejält upplyft – me likey 🙂 och dom bjuder just nu 40% på dyraste varan – in och shoppa något fint goding!
 

*Villkor:

Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel

Giltigt t.o.m. 20. mars 2017

I samarbete med Ellos.

 
4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00