ANNONS

GODMORGON VIGGO!

/
 
Godmorgon mina sköna bönor! 
 
Jag försov mig imorse, hatar när det händer. Man får bara skynda skynda och blir rent av stressad i kroppen men det gick faaajn – är man två så 😉 lämnade sedan en mysig pojke i sängen och en glad tjej på föris som var extra kelsjuk. Fick hur många kramar och pussar som helst <3 
 
Solen gassar på i Helsingborg idag (önskade att jag kunde göra en massa sol emojis till er) så nu får vi passa på att njuta här i hålan för på fredag ska det bli ruggigt och kallt med typ tio minus har jag hört – bluuuh. Men det gör inget, för på fredag blir det lurre med Ida <3 och vi ska käka fisk och- skaldjursgryta, något som vi båda längtar extra mycket till och såklart att få umgås!
 
Ha en fin onsdag bönor!
2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00