ANNONS

LANTCHIPS MED LÖJROM

/

Här kommer ett superenkelt recept för er som gillar löjrom – passar både som en förrätt och som snittar till ett glas cava 🙂

1 st påse naturella lantchips
1 dl créme fraiche
1 burk löjrom
1 st rödlök
1 st knippe dill och gräslök

Vispa créme fraichen till en fast kräm med elvisp. Lägg så många chips du vill ha på ett fat och klicka sedan på créme fraichen på varje chips, toppa med löjrom, hackad rödlök och finhackad dill och gräslök. Servera dig själv och gästerna omedelbart 🙂

Tipset kommer från Filip, min kära kollega från jobb som i förra veckan pratade gott om det här receptet. Jag var inte sen på att nappa där ente 😉 i helgen tänkte jag att DET ska jag banne mej testa. Kombon av löjrom, creme fraiche, rödlök osv är ju så fantastiskt gott… med chips? Ja varför inte?!

Det var supergott vänner och så himla enkelt att slänga ihop och sedan bjuda på – oh yes, smarrigt värre!

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00